Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020

De genomineerden voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020
We hebben veel mooie inzendingen mogen ontvangen voor de Nationale Verkeersveiligheidsprijs (NVVP). Hieruit blijkt maar weer dat verkeersveiligheid een belangrijk en populair onderwerp is waar we met z'n allen veel mee bezig zijn. Vanwege het coronoa virus is de einddatum waarop u uw stem kunt uitbregen verlengd tot 1 juni. U kunt uit de geselecteerde inzendingen uw drie favorieten nomineren in drie verschillende categorieën:

Uw stem bepaalt wie van deze genomineerden op het NVVC hun initiatief mogen toelichten. Daar wordt uit de laatste drie genomineerden de winnaar gekozen van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2020!

De prijs zelf
De winnaar ontvangt/krijgt roem en publiciteit rondom het eigen project/initiatief door middel van een artikel in Verkeerskunde en publiciteit via de media van de organiserende partijen en het Kennisnetwerk SPV. Daarnaast ontvangt de winnaar een kunstwerk. 

Initiatief
knspvDeze prijs is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC). Omdat het Strategisch Plan Verkeersveiligheid dit NVVC centraal staat heeft de congresorganisatie het Kennisnetwerk SPV gevraagd deze editie van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs te organiseren.  


Winnaar van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs 2018 is:

Een mobiel achter het stuur – Frank Frijns (Stichting Yannick)