Programma 2018

Wellicht had u het al meegekregen: deze editie van het NVVC kent een festival-achtige opzet. Er is van alles te beleven! Stel uw eigen programma samen en zwerf zo de hele dag over ons festivalterrein in de Rijtuigenloods. Ga aan de slag in een interactief café, doe mee aan een wandelsessie, luister naar presentaties, en bezoek de kennismarkt waar u in gesprek kunt met collega's en exposanten. De keuze is reuze! 

Tijdschema

U bent welkom vanaf 9:00 uur. De lunch wordt geserveerd tussen 12:00 en 14:00 uur. De dag wordt om 17:00 uur afgesloten met een hapje en een drankje. De gehele dag kunt u een keuze maken uit diverse presentaties (zie onderstaand) op verschillende tijdstippen, binnenkort te vinden in een schema op deze pagina. Onderstaand schema geeft de tijden aan van de activiteiten op het hoofdpodium

10:00 - 10:30 uur              Welkom en keynote bijdrage
12:45 - 14:15 uur Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, Duurzaam Veilig 3 en Verkeersveiligheidscoalitie 
15:15 - 15:30 uur Uitreiking Nationale Verkeersveiligheidsprijs

 

Voorlopig programma

In het voorlopige programma vindt u een rijke schakering aan bijdragen en activiteiten. De Kieswijzer helpt u bij het vinden van de bijdragen die voor ú het meest relevant zijn. Door te klikken op één van de onderstaande thema's toont het programma alleen de bijdragen die vallen onder dat thema. Elke bijdrage heeft ook een eigen pagina met meer informatie.

Fietsveiligheid

Innovatie

SPI's (Safety performance indicators)

Educatie

Gedrag(-sbeïnvloeding)

Procesaanpak

Strategie

Voertuigtechnologie

Weginrichting

Participatie

Tools

Wild card