Het systeem zegt: Niet doen!

Waarom deze sessie?

Big data, zelfrijdende auto's, auto's die met elkaar praten, systemen die om een hoekje kunnen kijken. Als het systeem het van ons overneemt dan neemt de verkeersveiligheid stormenderhand toe. Eindelijk komt het doel van 0 verkeersslachtoffers in beeld. Of toch niet. Het paperless office laat ook nog even op zich wachten. 'Het systeem zegt: Niet doen!'geeft een goede inkijk in wat we mogen verwachten van al die nieuwe technologie. En wat niet.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

Voor iedereen die betrokken is bij veilig rijden: rijschoolhouders, beleidsmakers van overheden, belangenbehartigers van kwetsbare verkeersdeelnemers, wetenschappers en natuurlijk de mannen en vrouwen van de automotive industrie.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de hand van drie korte inleidingen met jullie in gesprek over kansen en bedreigingen. Nog belangrijker, waar kunnen we elkaar vinden om nieuwe technologie te laten bijdragen aan verkeersveiligheid. Als we her en der wat muurtjes tussen de verschillende 'werelden' kunnen afbreken en samenwerking laten ontstaan dan zijn wij geslaagd.

Wie zijn er betrokken?

Nicole van Nes, senior researcher en cluster manager safer vehicles bij SWOV, Raymond Gense, directeur Future Technology bij PON Holding en Rob van Ginneken, gerenommeerd autojournalist. De sessie wordt aan elkaar gepraat door Cees Boutens, manager Strategie & Public Affairs van RAI Vereniging. 

Activiteiten vóór 24 april

Jullie zijn aan zet. Meld je aan en stel je vragen. Wij gaan met die vragen aan de slag. Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Om alvast in de sfeer te komen hier een link: http://bit.ly/1jf8ZWZ