Spanninga

Spanninga met lasertechnologie (te zien op de Batavus fiets met V-light)

Batavus & Spanninga: V-light lasertechnologie

Ontdek de V-light: een unieke lichttechnologie welke de veiligheid van e-bike fietsers significant verhoogd. De V-light bestaat uit 2 heldere laserstralen, welke in een V-vorm geprojecteerd worden op de weg. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van fietsers maar liefst 2.4x groter dan bij een standaard achterlicht. Doordat de V-light een duidelijk signaal afgeeft aan weggebruikers die vanachter naderen, wordt de veiligheid van fietsers sterk verhoogd. De kleur, vorm en breedte van de geprojecteerde V-light zijn optimaal afgesteld om zo een veilige zone rondom de fiets te creëren.


Meer informatie over de Spanninga laser-technologie vind je HIER
Meer informatie over de Batavus fietsen met V-light vind je HIER

Batavus V Light 1  Batavus V Light 3

Video: https://youtu.be/qbVzdFX-Vfs

Spanninga met COB LED dagrijverlichting (te zien op de Giant dagrijverlichting)

Giant & Spanninga: COB LED-dagrijverlichting 

Geïntegreerd in de stuurpen, vind je op de Giant Prime E+1 modellen de unieke en innovatieve COB LED-dagrijverlichting, ontstaan vanuit een samenwerking met Spanninga. De COB LED-dagrijverlichting is vormgegeven als een ring waarin het Giant logo is gepositioneerd en biedt gedurende de dag een extra brede en heldere lichtbundel welke zorgt voor extra veiligheid.

Deze iconische dagrijverlichting biedt niet alleen een innovatieve veiligheidsfeature, maar geeft ook een unieke signature look aan de fiets. De kwalitatief zeer hoogstaande verlichting is uitgerust met een slimme sensor, welke het lichtniveau meet en automatisch switcht van dagrijverlichting naar de geïntegreerde koplamp in het voorspatbord. 

Meer informatie over de Spanninga COB LED-technologie vind je HIER
Meer informatie over de Giant Prime E+1 fietsen vind je HIER 

Prime 1 GTS lamp on

Video: https://youtu.be/TRuVU3d01R4