FAQ (veelgestelde vragen)

Algemene vragen

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Als deelnemer gaat u akkoord om op de presentielijst te komen en dat deze gedeeld kan worden met de sprekers en partners. 
Tijdens dit evenement worden videobeelden opgenomen, die al dan niet uw herkenbare beeld kunnen bevatten. Wilt u niet in beeld komen, dan moet u uw audio- en video niet delen. Privégesprekken worden niet opgenomen. Door deel te nemen aan dit event gaat u ermee akkoord dat de beelden gedeeld mogen worden.

Wordt er nog een verslag gemaakt van de sessie?

Sprekers krijgen de gelegenheid een paper in te dienen. Die vindt u dan na het congres op nvvc-congres.nl. Ook krijgen de sprekers en workshoporganisatoren na afloop van het congres een link naar de (ruwe) opname van de sessie toegestuurd. U kunt uiteraard contact opnemen als u geïnteresseerd bent in deze opnames.

Hoe kan ik mij registreren?

Inschrijven kan hier

Wat is de opbouw van het programma?

Hier vindt u het overzicht van het totale programma

Wat is het NVVC?

Het NVVC is in de vorige eeuw gestart toen de verkeersonveiligheid recordhoogte bereikt had en de krachten gebundeld moesten worden om dit negatieve effect van mobiliteit aan te pakken.  Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. Het NVVC is hét congres op verkeersveiligheidsgebied en niet te missen voor de deskundigen vanwege het aanwezige netwerk, inhoud en primeurs op het vakgebied. De verkeersveiligheid verdient onze niet aflatende aandacht. Elk slachtoffer is er één teveel.

Bij het NVVC2020 gaan we daarom aan de slag met de belangrijkste verkeersveiligheidsrisico’s die in het Strategisch Plan Verkeersveiligheid in 9 beleidsthema’s zijn gestructureerd. Deze thema’s bieden handvatten voor het #aanpakken van de verkeersonveiligheid in Nederland. Hoe pakt u het aan? Wat kunnen we leren van de aanpak van anderen? Hoe geeft u een risicogestuurde aanpak vorm?

Komt u ook? Inschrijven kan hier.

Voor wie is het NVVC bedoeld?

Het NVVC is hét tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoorts.

Wanneer krijg ik een inschrijfbevestiging toegestuurd?

Direct nadat u zich heeft geregistreerd ontvangt u de bevestiging van deelname

Wat is het thema van het NVVC?

Het gaat niet goed met de verkeersveiligheid in Nederland. Alle reden om samen aan de slag te gaan en dit onderwerp aan te pakken. Bij het NVVC2020 gaan we daarom aan de slag met de belangrijkste verkeersveiligheidsrisico’s die in het Strategisch Plan Verkeersveiligheid in 9 beleidsthema’s zijn gestructureerd. Deze thema’s bieden handvatten voor het #aanpakken van de verkeersonveiligheid in Nederland. Hoe pakt u het aan? Wat kunnen we leren van de aanpak van anderen? Hoe geeft u een risicogestuurde aanpak vorm?

Komt u ook? Inschrijven kanhier.

Wat zijn de mogelijkheden voor exposanten nu het congres online wordt

Informatie over de mogelijkheden vindt u hier.

Waar vindt het NVVC2020 plaats?

De ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus hebben ons helaas doen besluiten niet een fysiek congres in Utrecht te organiseren, maar een online congres. We hopen dat u met ons de uitdaging aan wil gaan om er alsnog een geslaagde dag van te maken!  Komt u ook? Inschrijven kanhier.

Wanneer vindt het NVVC2020 plaats?

Het NVVC2020 vindt online plaats op 26 november 2020. Het programma start om 9.30 en loopt tot 16.00. Komt u ook? Inschrijven kan hier.

 

Vragen over het NVVC online 

Hoe werkt het online netwerken?

Tijdens het NVVC kun je volop netwerken. Misschien nog wel beter dan op een live-evenement.

Het werkt als volgt:
Je klikt op ‘netwerken’ (de twee handjes). Dan krijg je de volgende vraag in beeld: ‘are you ready?’ Klik  op READY, dan word je gekoppeld aan een andere bezoeker.

Let op: De gesprekken duren maximaal 3 minuten. Wissel vooral ook visitekaartjes uit, door op connect te klikken! Na drie minuten word je rücksichtslos ontkoppeld en kun je als je wilt weer op de ‘are you ready knop’ drukken om met een ander contact te leggen.

1-op-1 verder praten
De tool biedt de gelegenheid om 1-op-1 verder te praten. 
Je kunt via de knop bezoekers (rechts in je beeldscherm) een andere bezoeker een bericht sturen. Bij diegene verschijnt een rood bolletje in beeld, ten teken dat er een bericht is. 
Heb je zo contact gelegd? Dan kun je afspreken elkaar uit te nodigen voor een video-gesprek. 
NB: deze privégesprekken worden uiteraard niet opgenomen.

Komt er nog een huisstijl voor sheets?

Sprekers mogen gewoon hun eigen sheets/huisstijl gebruiken

Hoe werkt de tool (hopin)?

Een filmpje over hoe de tool werkt is hier te bekijken.

Welke browser moet ik gebruiken om het congres te volgen?

De online congres tool werkt het best wanneer hem via de Google Chrome browser gebruikt. Is Google Chrome niet uw standaardbrowser? Kopieer en plak de link dan in de adresbalk Google Chrome en druk op enter.
Als u deze browser nog niet geïnstalleerd heeft op uw computer of laptop, kunt u hier op de link klikken om Google Chrome te downloaden.

Technische problemen?

Doorloop de volgende stappen: 

  • Zit u in Google Chrome? Nee? Open de link opnieuw in Chrome. 
  • Druk op F5 om de pagina te verversen. 
  • Gebruik oortjes of een headset, zodat u geen galm krijgt of veroorzaakt. 
  • In uw browser moet u toestemming geven om uw audio en video te delen. 
  • Heeft u alle andere applicaties gesloten die een video of audioverbinding vragen? Bijv. Skype of Teams. 
  • Zit u op een VPN verbinding, een beveiligde verbinding bijv. via uw werk? Dit kan problemen veroorzaken, verbreek de verbinding en ververs de pagina (F5). 
  • Lukt het niet? Sluit dan alle schermen af en open de link opnieuw (in Google Chrome). 
  • Een tablet kan problemen veroorzaken, een laptop of vaste computer werkt het beste. 
  • Werkt u op een Apple computer en lukt scherm delen niet? Check dan uw privacy instellingen. Waarschijnlijk moet u hier toestemming geven.

Hoe kom ik aan mijn login code?

U ontvangt op maandag 23 november per email uw persoonlijke inlogcode.