Kennismarkt

Het tweejaarlijkse NVVC wordt in 2018 alweer voor de 20ste keer georganiseerd en wordt door haar ruim 400 bezoekers steeds goed gewaardeerd. Het congres én de kennismarkt bieden de bezoeker een inspirerend overzicht van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid.
De kennismarkt vormt een wezenlijk onderdeel van het NVVC. Naast de kennisuitwisseling in het plenaire programma en tijdens de sessies / workshops, is er op de markt gelegenheid om zaken verder uit te diepen in persoonlijke gesprekken. 

Dankzij ons nieuwe congres concept - een festival-achtige opzet - zijn er geen vaste programma slots. Daardoor zijn de deelnemers vrij om gedurende de gehele dag de kennismarkt te bezoeken en gesprekken aan te knopen met collega's en exposanten. Dit betekent voor u optimale kansen en uitdagingen om met zoveel mogelijk deelnemers, uw potentiële klanten, in gesprek te komen.

Wat bieden wij u?

Wij bieden naast de standaard standruimte, die u naar eigen inzicht en cratieviteit kunt benutten, tevens treinwagons aan - zolang de voorraad strekt - die u naar eigen inzicht kunt gebruiken. De standaard standruimte voorziet in een tafel en 2 stoelen en desgewenst electra (220V). 

  • Ruimte op de kennismarkt á 750 euro (afmeting in overleg te bepalen) of
  • Treinwagon (inclusief de standaard standruimte) á 1.500 euro (beperkt beschikbaar)
  • Vrij toegang voor maximaal 1 persoon standbemanning. Komt u met meer, dan betaalt u voor hen de normale toegangsprijs (let op de vroegboekkorting!)
  • Ruimte op nvvc-congres.nl met logo, website vermelding en desgewenst een aparte pagina om u te profileren.
  • Gratis parkeren

Rijtuigenloods LR 57

     Rijtuigenloods LR 15

 

 

 

Non-profit organisatie?

Bent u werkzaam bij een non-profit organisatie en heeft u belangstelling te exposeren op het NVVC2018?
Wellicht kunnen we u dan gratis ruimte op de kennismarkt bieden! 

Wij bespreken graag alle mogelijkheden en eventuele specifieke wensen met u.
Neemt u hiervoor rechtstreek contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor een overzicht van exposanten in 2016.