Bijdragen @NVVC2018

#Outofthebox: doet u mee?

Het Nationaal Verkeersveiligheidscongres vindt volgend jaar plaats op donderdag 26 april in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Deze keer gaan we #outofthebox. Om te beginnen met de opzet: niet meer het traditionele programma, maar een veel lossere, festival-achtige opzet. Zo kunt u zelf een NVVC creëren dat beter aansluit op uw persoonlijke behoeften. Komt u vooral om kennis op te doen? Of kennis te delen? Nieuwe contacten te leggen? Deze flexibele opzet maakt het makkelijker om de voor u interessante programmaonderdelen te combineren of nog even door te praten met iemand die u net ontmoet heeft, en er zo echt úw NVVC van te maken.

Bijdragen aan NVVC2018?

U kiest dus ook zelf hoe u een bijdrage wilt leveren aan het NVVC2018. U mag ook hier #outofthebox: een presentatie met paper is niet nodig! Kortom, de vorm, lengte en inhoud van uw bijdrage is vrij. Wilt u een nieuw idee delen tijdens een wandeling met congresbezoekers, kennis delen in spelvorm, een demonstratie verzorgen in een treinwagon? Alles mag en alles kan! Met de beste ideeën stellen we een festival-achtig programma samen. Een paper schrijven hoeft niet, maar mag wel. Wordt uw bijdrage geselecteerd, dan kunt u met een aanzienlijke korting deelnemen aan het NVVC (€95 euro vs. €295). *

 * Per bijdrage kan in principe slechts één persoon gebruik maken van de korting

Inzenden vóór 2 januari, i.p.v. 30 november!

U kunt uw bijdrage nog heel de maand december insturen. Laat ons vóór januari met dit formulier weten hoe u wilt bijdragen.

  • Wat wilt ú bereiken met uw bijdrage?
  • Waarom is uw bijdrage voor de NVVC deelnemer de moeite waard?

En dan..?

  • De NVVC-organisatie gaat uit alle inzendingen een selectie maken en daarmee een festival-achtig programma samenstellen. We helpen u vervolgens graag (verder) #outofthebox denken en stemmen indien nodig nog af hoe uw bijdrage het best past in een #outofthebox NVVC.
  • Uiterlijk februari 2018 moet het programma rond zijn en maken we het op deze website bekend.
  • Op donderdag 26 april 2018 is het zover: #outofthebox @NVVC2018!